Boğaz - İskele'de 84 ay faizsiz Lüks Daireler Ön Satış

Boğaz İskele
£72,400
  • Durum Satılık
  • Alan 35 m2
  • Emlak Türü Konut / Daire
  • Konum İskele, Boğaz
  • İlan No. #360006

Açıklama

Stüdyomuz 1+1 & Kıbrıs Riviera Properties Bünyesinde Satılık 2+1 Proje & Yatırım:

Kıbrıs Riviera Properties and Investment'ın Seçkin Konut Projesinin Satış Öncesi Aşamasıyla Tanışıyoruz. Gazimağusa İskele'nin büyüleyici kumsallarına sadece 1 km uzaklıkta stratejik bir konuma sahip olan bu muhteşem konut projesinde güzelliğin ve lüksün somut örneğini deneyimleyin. Kumsallarıyla ünlü, en çok rağbet gören semtlerden birinde yer alan bu proje, doğal güzellikler ve modern olanaklarla çevrili benzersiz bir yaşam tarzı sunuyor. Önce konumundan bahsedelim:

Kuzey Kıbrıs'ın el değmemiş kıyı şeridinde yer alan Boğaz İskele, kıyı cazibesi ile sakin yaşamın mükemmel bir karışımını sunan gizli bir mücevher olarak ortaya çıkıyor. Canlı Gazimağusa şehrine sadece kısa bir mesafede yer alan bu şirin balıkçı köyü, pitoresk limanı, kumlu plajları ve rahat atmosferiyle ünlüdür. Boğaz İskele, kumsallara çarpan sakin sularıyla masmavi Akdeniz'in nefes kesen manzarasına sahiptir. İster liman gezinti yolunda keyifli bir yürüyüşe çıkın ister kumsalda güneşin tadını çıkarın, Boğaz İskele'nin kıyı güzelliği kesinlikle duyularınızı cezbedecektir.

Yatırım Potansiyeli: Turistler ve yatırımcılar arasında artan popülaritesi ile Boğaz İskele, gayrimenkul yatırımı için mükemmel bir fırsat sunuyor. İster bir tatil evi, ister emeklilik ya da kiralık mülk arıyor olun, Boğaz İskele, kıyı güzelliği ve yatırım potansiyelinin mükemmel birleşimini sunmaktadır. Boğaz İskele'nin kıyı cazibesini ve sakin yaşamını deneyimleyin ve Kuzey Kıbrıs'ın en büyüleyici destinasyonlarından birinde bir keşif yolculuğuna çıkın. İster dinlenme, ister macera ister yatırım fırsatları arıyor olun, Boğaz İskele'de herkesin keyif alacağı bir şeyler vardır.

Özellikler:
 

İskele'nin kumsallarına sadece 1,5 km uzaklıkta yer alan bu proje, yıl boyunca dünyanın dört bir yanından turist çeken el değmemiş sahil şeridine yakın konumdadır. Deniz kenarında yaşamanın ve nefes kesen gün batımlarının güzelliğinin keyfini kapınızdan sadece birkaç dakika uzakta çıkarın. Beş blok konut dairesinden oluşan bu proje, stüdyo dairelerden 2 yatak odalı geniş yerleşim planlarına kadar toplam 342 birim sunmaktadır. İster rahat bir dinlenme yeri, ister geniş bir aile evi arıyor olun, yaşam tarzınıza uygun mükemmel bir düzen mutlaka vardır. Rekabetçi fiyatlar ve anahtar tesliminden sonra 84 aya varan faizsiz ödeme planları ile bu proje, seçici alıcılar için kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyor. Sorunsuz bir ödeme planı ve ilk yatırımcılar için cazip teşviklerle geleceğinizi güvence altına alın.

Lüks Olanaklar : Yaşam tarzınızı çeşitli olanaklarla yükseltin. Yaşam deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış lüks olanaklar. Geniş açık ve kapalı yüzme havuzlarından tam donanımlı spor salonlarına, Türk hamamına, saunaya, masaj olanaklarına ve hatta Tesis içi yemek seçenekleri, sağlıklı yaşam ve dinlenmenin her yönü proje kapsamında karşılanmaktadır. Yemyeşil alanlar ve çocuk oyun alanları dinlenme ve dinlenme için geniş alan sağlarken, kapalı otopark, asker park yeri ve tesis içindeki pazarın rahatlığının keyfini çıkarın.


Özel Promosyon: Kampanya dönemimiz boyunca mülkünüzü Kıbrıs Riviera Properties and Investment'tan satın alın (1 Nisan - 15 Kasım) Nissan Leaf araba, koltuk takımı, yatak odası takımı, beyaz mobilya takımı ve 24.000 BTU klima gibi heyecan verici ödüller kazanma şansını yakalayın. Bu özel yatırım fırsatını kaçırmayın. lüks yaşam ve potansiyel olarak muhteşem ödüller kazanma şansı!


Bu olağanüstü projenin tamamlanması Haziran 2026'da planlanıyor ;

Ödeme planı:

- %40 peşinat
- %20 Anahtar teslimine kadar
- %40 84 ayda faizsiz ödeme eşit taksit


benzersiz lüks ve konfordan oluşan bir yaşam tarzı vaat ediyor. Hayalinizdeki evi güvence altına almak ve sınırlı süreli promosyonumuzdan yararlanmak için bugün bizimle iletişime geçin!


Yurtdışındaki Müşterimiz için 3 günlük ücretsiz muayene gezisi sunuyoruz İstediğiniz evi ve konumu görüntülemek için.

Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İletişime Geçin: Nina Ratib: +90 533 869 07 04

< /p>

[email protected]

Detaylar

  • İlan No #360006
  • İlan Tarihi 29/04/2024
  • Konum İskele, Boğaz
  • Emlak Türü Konut / Daire
  • Durum Satılık
  • Alan 35 m2
  • Oda 1+0
  • Banyo 1
  • Bina Yaşı Proje Aşamasında
  • Toplam Kat Sayısı 14
  • Kat 1
  • Eşya Durumu -